Velkommen

 

Velkommen til din lokale surdejsbager, madbar, take-away-sted… og meget andet.

 

Her er du garanteret hjemmebagt, økologisk surdejsbrød – hvad end det er til morgenbordet, i din sandwich til frokost eller din burger til aften.

 

Vi står ligeledes på mål for kvaliteten: Hele indholdet i din mad er med få undtagelser lavet af os selv af fortrinsvist økologiske råvarer.

 

Vi har til huse i Skørping Idrætscenter, og selvom det lyder lidt alternativt for en forretning som vores, giver det fantastiske betingelser for vores gæster. Vi har stor restaurant med plads til over 30 siddende gæster, perfekte parkeringsmuligheder lige udenfor døren – vi har legerum til børn, plads til indendørs boldspil, og meget andet.

 

Tag familien i hånden, og nyd morgenmaden, frokosten eller aftensmaden på Bagtanker. Vi har altid gode tilbud, og vi bestræber os på at levere familievenlig og prisvenlig kvalitetsmad i øjenhøjde.

 

Bæredygtighed betyder, at man anstrenger sig for at efterlade verden som et bedre sted end man fandt den. Vi ved, det er svært at producere fødevarer på en 100% bæredygtig måde, men vi har det hele tiden i baghovedet. Hver gang vi finder på en ny måde at få miljømæssig og økonomisk bæredygtighed til at gå hånd i hånd, får vi øje på næste mål.