Surdejsbageri søger surdejsbager


Bagtanker er et travlt lille bageri, og vi leder efter et ekstra medlem til vores lille brød-familie.

 

Vi er ikke bare på udkig efter et par ekstra hænder, men efter den helt rigtige person, der kan se sig selv på vores hold Bagtanker i mange år.

Vi er en dynamisk lille virksomhed, der udover to bagere tæller en kok, en cafémedarbejder, tre deltids-køkkenhjælpere og en flok unge mennesker, der knokler eftermiddag og aftener.

 

Vi går op i råvarer og økologi, samt ikke mindst, at godt brød tager tid, så derfor er omhyggeligheden omkring processerne fra korn til brød meget vigtige for os.

Vores nye kollega skal være beredt på at blive en del af et miljø, hvor der hele tiden er gang i noget nyt. Man skal desuden være klar på, at vi er et team, og at man ikke bare passer sin egen station.

 

Vi stræber efter et fladt hierarki, hvor kun kvaliteten bestemmer. Alle vasker op, og alle hjælper til med at betjene kunderne.

 

Det er vigtigt, at vores nye kollega kan hoppe direkte ind i produktionen. Ikke nødvendigvis at du er vant til at bage 1.000 boller ad gangen, men at du meget hurtigt kan omstille dig til det. Man bager alene i weekenderne, hvor der bages mange brød og kager, så det er et absolut must, at du er effektiv i et bageri eller køkken, og at du trives i et travlt miljø.

 

Vores nye kollega skal gerne begynde i starten af januar, men vi er også klar på at vente på den helt rigtige. Løn er efter kvalifikationer, og hvor meget erfaring man har med den type bagværk, vi beskæftiger os med.


Vi afholder løbende samtaler, så derfor er der ingen specifik ansøgningsfrist.

 

Ansøgninger sendes til info@bag-tanker.dk


For spørgsmål, kontakt Teit på 20800033 hverdage mellem kl. 07:00 og 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Det er desværre ikke muligt at nå alle igennem vores sociale medier, og der kommer af og til lidt nyheder fra Bagtanker, som mange faktisk er trætte af, at de ikke har hørt om, før det er for sent.

 

Derfor får du her muligheden for at modtage nyhedsmails fra os. Ingen spam og daglige slag-tilbud.

Blot orientering om ændrede åbningstider i forbindelse med ferier, osv., reminder om bestilling af brød op til højtider, oplysning om events og andre småtterier."

 

 


 


 


 

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: