Bagværk bestilles senest kl. 20:00 dagen før afhenting.
Bagværk
Surdejsbolle
Pr. stk.
Pris12kr.
5 stk. surdejsboller
Pr. stk.
Pris49kr.
Stort surdejsbrød/hvedebrød
Pr. stk.
Pris49kr.
Formbrød
Pr. stk.
Pris42kr.
Stort rugbrød
Pr. stk.
Pris42kr.
Cookie
Pr. stk.
Pris15kr.
Lille rugbrød
Pr. stk.
Pris35kr.
Snegle
Pr. stk.
Pris25kr.
Snurrer
Pr. stk.
Pris25kr.
Croissant
Pr. stk.
Pris25kr.
Bagtanker bygger på idéen om, at brødet i alt for lang tid har spillet en alt for lille rolle i de madvarer, de egentlig burde spille en afgørende rolle i. Vi har gjort det til vores mission, at især sandwich og burgere skal op af sølet, og have bærende roller i vores fortælling om, at sandwich og burgere kan være anet end bomber under dit helbred. I denne kontekst er brødet lavet med tanke på, at det skal fungere som næring for den, der skal spise det.
Vi bager alt med surdej, og vi langtidshæver alt vores brød. Det gør vi, fordi det giver en bedre smag, og vi gør det fordi, det gør din krop og mave glad.
Vores kroppe er ikke engang i løbet af de 5-10.000 år, vi har dyrket hvede, blevet rigtig gode venner med hveden, og derfor oplever mange mennesker oppustethed, ømhed og sågar alvorlige komplikationer, når de indtager hvedebrød. Det har givet hveden et rigtig dårligt ry.
Ingen kan nogensinde påstå, at hvede er decideret sundt, og nogen vil måske endda gå så langt som til at sige, at hvis man har adgang til mindre stivelsesrige næringskilder, bør man helt afholde sig fra at spise hvede.
Så langt vil vi ikke helt parate til at gå, men vi tilslutter os koret i det omfang, at vi anbefaler, at man begrænser sit forbrug af hvede, der ikke som minimum er langtids-/koldhævet.
Langtidshævningen (min. 12 timer – helst 24) bidrager på den måde, at det nedbryder nogle af de fordøjelseshæmmende stoffer, der er at finde i melet. Det er de stoffer, der gør, at du bliver oppustet efter at have spist en burger fra den lokale grillbar eller to parisertoasts. Surdejen bidrager med vilde gærceller, som bliver skabt gennem en fermenteringsproces forsaget af mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterier hjælper med at skabe balance i tarmene, stimulerer dit immunforsvar og mange andre dejlige ting.
Vi tror på surdej, fordi det gang på gang bliver bevist overfor os, at folk har det meget bedre efter at have spist et brød fra os eller fra en af vores mange surdejskollegaers.
Vi er stolte af at være en del af Danmarks nye bagetradition, og vi er stolte af at bidrage til historien om, at brød og gluten ikke behøver være noget, du indtager på bekostning af dit helbred.
Vores sortiment skifter en smule fra tid til anden, så hvis du ønsker at være 100% opdateret på dagens sortiment, så kig forbi Bagtanker.